Weekend Yoga - Yin Yoga

Weekendklasse kl. 10-11.30.

Yin yoga er for alle uanset erfaring med yin yoga eller ingen erfaring, det kræver yin yoga slet ikke.  Det jeg ønsker for dig er: at du har mod på at fordybe dig i din krop og dit sind, at du er nysgerrig på hvad kombinationen mellem det at være i dybe stræk og fokusset på dit åndedræt, kan have af effekt på din krop og sind. Desuden må du meget gerne have et ønske om at give slip, og lære at være lige her lige nu, med hvad der er. 

Så uanset om det er for at øge din smidighed fysisk eller mentalt, arbejder med muskulære spændinger eller du har brug for at træne sindet i rolighed, så er Yin yoga lige dér du kan dykke ned. 

I yin yogaen arbejder vi med stillingerne i lidt længere tid end i mange andre traditionelle yoga typer, de fleste stillinger er liggende og der er meget hyppigt minimalt af aktivitet i dine muskler. Du bliver guidet ind i stillingen, derfra guider jeg videre til evt. små justeringer som kan øge din mulighed for at du kan finde ro, lige der hvor DU er i stillingen. Derefter instrueres du i stillingen til fokus punkter som hjælper dig til mentalt at finde ro og netop give slip.

Åndedrætte er væsentligt, til tider vil vi lave vejrtrækning teknikker og andre gange vil det frie åndedræt være din guide, men det vil jeg altid være her for at guide dig tilbage til, når tankerne bliver flygtige.

Vi slutter altid af med shavasana, hvor effekten af din yin yoga praksis kan få lov til at forplante sig i dig, dette kan for eksemple være med en meditationsøvelse, en kropsscanning eller nogle minutter i stilhed.

Dagens yogaklasse er tilrettelagt således, at alle kan deltage.

Ønsker du at tilmelde dig klassen, da klik på "Tilmeldingsknappen" og udfyld tilmeldingsblanketten. Betaling med Mobilepay eller betalingskort.

Har du en undervisningsgang tilgode på dit kursus med opstart efter sommerferien i 2023, kan du tilmelde dig en erstatningsklasse uden beregning. Erstatningsklassen skal blot afholdes i perioden mellem første og sidste mødegang på dit kursus.

Undervisningssted

Tolderen
Tolderlundsvej 7
Ørnbergs Plads
5000 Odense C
Stor sal

Praktisk information

Hold nr:
23457
Første møde:
8.10.23 kl. 10:00
Mødegange:
1

Pris

Kursuspris
DKK 90,00
Erstatningsklasse
DKK 0,00
  • Søndag 8.10.23 kl. 10:00 - 11:30

    Sted: Tolderen
    Tolderlundsvej 7

    Lokale: Stor sal

30_11_2021_maria_300x300 portraet

Maria Engsbye Nørgaard