Weekend Yoga - Hatha Yoga

Weekendklasse kl. 10-11.30.

På denne hatha yoga klasse er plads til alle uanset tidligere erfaringer med yoga, det eneste jeg ønsker for mine elever er, at de vil gå ind i det med et smil, et åbent sind og en lyst til at mærke yoga effekten på egen krop. Min tilgang til yogaen er legende, fordybende og forløsende.

Praksisen er opbygget med nogle få sekvenser med let opvarmning af kroppen, hvor du forbinder dig med dit åndedræt. Kroppen varmes godt igennem med solhilsner. Inden jeg guider dig ind i stående stillinger/asanas, balancestillinger er tit en del af klassen og nogle gange vil vi legende tilgå de omvendte stillinger. Vi runder timen af med at lave nogle siddende eller liggende stræk og til sidst afspændingen /shavasana. I Shavasana vil jeg guider en meditation, en vejrtrækningsteknik eller en kropsscanning. 

Dagens yogaklasse er tilrettelagt således, at alle kan deltage.

Ønsker du at tilmelde dig klassen, da klik på "Tilmeldingsknappen" og udfyld tilmeldingsblanketten. Betaling med Mobilepay eller betalingskort.

Har du en undervisningsgang tilgode på dit kursus med opstart efter sommerferien i 2023, kan du tilmelde dig en erstatningsklasse uden beregning. Erstatningsklassen skal blot afholdes i perioden mellem første og sidste mødegang på dit kursus.

Undervisningssted

Tolderen
Tolderlundsvej 7
Ørnbergs Plads
5000 Odense C
Lille sal

Praktisk information

Hold nr:
23459
Første møde:
7.10.23 kl. 10:00
Mødegange:
1

Pris

Kursuspris
DKK 90,00
Erstatningsklasse
DKK 0,00
  • Lørdag 7.10.23 kl. 10:00 - 11:30

    Sted: Tolderen
    Tolderlundsvej 7

    Lokale: Lille sal

30_11_2021_maria_300x300 portraet

Maria Engsbye Nørgaard