Yoga Nidra - Søndagsfordybelse & afslapning

Nyd søndag eftermiddag dybt afslappet, afspændt og opmærksom.

Du vil blive guidet gennem åndedrætsøvelse, yoga stræk som løsner kroppen og en mere dynamisk yogapraksis, hvor du får varmen og mulighed for at mærke din aktive krop. Herefter gearer vi stille og roligt ned, inden vi lægger os til rette til Yoga Nidra.

Yoga Nidra også kaldet den yogiske søvn er en fantastisk rejse ind i dig selv, som både indeholder afspænding og dyb indre ro. Det er en gammel yogisk teknik som inviterer til selvindsigt og selvudvikling. Undervejs får du både afspændt kroppen men også vækket din selvbevidsthed.

Yoga Nidra kan hjælpe dig med at give slip på vaner og mønstre, igangsætte forandring samt lære dig selv lidt bedre at kende. Når kroppen og sindet guides til afspænding og afslapning vil kroppens organer og sanser få hvile. Blodtrykket falder til ro, immunforsvaret styrkes og hjernen slapper af. Derfor skærpes sanserne og du føler dig veloplagt bagefter.

Som en del af Yoga Nidra vil du blive tilbudt at sætte din Sankalpa. Sankalpa kan betragtes som et frø, der bliver plantet i den del af dit liv, som har brug for din opmærksomhed. Det kan f.eks dreje sig om dit helbred, dine relationer eller karriere. I en Sankalpa er præmissen, at du allerede er som du er, du skal ikke lave om på dig selv, derfor starter din Sankalpa i nutid. Hvad lige præcis din Sankalpa er, ved kun du…

Har du brug for lidt hjælp, kan en intention være:

• “Jeg lytter til min krop”
• ”Jeg er sund, rask og stærk”
• “Jeg mærker min vejrtrækning”
• “Jeg prioriterer mig selv”
• ”Jeg nærer min krop med sund mad og bevægelse”
• Eller………

Lad din Sankalpa bygge på venlighed, tillid og kærlighed.

Yoga Nidra er magisk og for mange yogier deres absolutte yndlingspraksis.

Du behøver ikke at have kendskab til yoga for at være med. Hav gerne løst behageligt tøj på og flere lag, da kroppen kan blive lidt kold af at ligge stille. Kom med og brug halvanden time på dig, - hver søndag vil jeg guide 30-40 minutters Yoga Nidra, forskellig fra gang til gang.

Ønsker du at tilmelde dig eventet, da klik på "Tilmeldingsknappen" og udfyld tilmeldingsblanketten. Betaling med Mobilepay eller betalingskort.  Det er ikke muligt at deltage med en erstatningsklasse.

Undervisningssted

Tolderen
Tolderlundsvej 7
Ørnbergs Plads
5000 Odense C
Stor sal

Praktisk information

Hold nr:
23428
Første møde:
8.10.23 kl. 15:00
Mødegange:
1

Pris

Kursuspris
DKK 175,00
  • Søndag 8.10.23 kl. 15:00 - 16:30

    Sted: Tolderen
    Tolderlundsvej 7

    Lokale: Stor sal

30_11_2021_annika_300x300 portraet

Annika Mahallati