Masterclass: Hormonbalance og trivsel - for kvinder

Lørdag d. 7/10 - kl. 11-14.

Du guides i en hormonbalancerende yogaklasse hvor du også prøver forskellige åndedrætsøvelser og andre teknikker, der stimulerer til og støtter op om balance i hormonsystemet. Du guides lige, hvor du er, med hjertevarme og rolig, blid stemme - giver dig tid i hver enkelt stilling. Tid til at opleve det som er og acceptere de tilstande der er - kropslige oplevelser, tanker og følelser - for det er her kroppen kan slippe og give plads til noget nyt.

Du får en overordnet introduktion til hormonsystemet, chakras, hormonkirtler og hormoner. Der bliver også gennemgået eksempler på yogastillinger, der kan stimulere de forskellige hormonkirtler og du får simple råd som er nemme at implementere i hverdagen, så medbring gerne en notesbog hvis du vil anvende det hele derhjemme.
Der vil være tid til spørgsmål og erfaringsdeling undervejs.

Om undervisningen/underviseren:

Som på Rikkes egen rejse fokuseres der i undervisningen på nysgerrigheden som drivkraft. Yogaøvelserne og teknikkerne anvendes i samarbejde med åndedrættet til at kultivere ro så vi træner at være bevidste om de signaler kroppen sender, træner at lindre lidelse og øger vores værktøjskasse med viden om hvordan vi lindrer. Det er et sundt og stabilt fundament, der kultiverer robusthed og compassion gennem livet.

Rikke underviser til daglig både i eget firma ”Sattva Yoga – Rikke Møller” og hos ”Nordisk Yoga” i Odense. Hun er uddannet Hatha og Raja yogalærer samt i 2nd level ”yogaterapi og ayurveda” og ”Yoga for Traume Recovery” og har tidligere været elev på Skolen for Moderne Dans i København, samt læst på Danmarks Jordemoderskole, hvorfra Rikke har sin specialiserede viden om kvindekroppen. Alt sammen danner det en rød tråd med dyb fascination over kroppens og sindets muligheder og den urkraft, der bor i os.

Ønsker du at tilmelde dig workshoppen, da klik på "Tilmeldingsknappen" og udfyld tilmeldingsblanketten. Betaling med Mobilepay eller betalingskort. Det er ikke muligt at deltage med en erstatningsklasse.

Undervisningssted

Tolderen
Tolderlundsvej 7
Ørnbergs Plads
5000 Odense C
Stor sal

Praktisk information

Hold nr:
23473
Første møde:
7.10.23 kl. 11:00
Mødegange:
1

Pris

Kursuspris
DKK 350,00
  • Lørdag 7.10.23 kl. 11:00 - 14:00

    Sted: Tolderen
    Tolderlundsvej 7

    Lokale: Stor sal

30_11_2021_rikke_300x300 portraet

Rikke Møller Nørbo

Hold, workshops & 1:1:
Hormonbalancerende yogaterapi
Blid yoga & meditation
Psykisk trivsel & yoga
Det hele krydret med ayurveda.
Speciale i kvindekroppen, terapeutisk yoga, teknik samt yoga for belastningsreaktioner og traumer.
Sattva Yoga v/ Rikke Møller