Workshop - Cacao ceremoni, Trommerejse & Kanaliserede budskaber

Lørdag d. 8. juni kl. 13-17 m. Marianne Teglgaard.

Åbn dit hjerte, forkæl dine sanser og dyk dybere ned i dig selv og connect med din inderste stamme og indre urstemme. I et sanseligt fællesskab forbinder vi os sammen med cacaoens hjertehealende kraft og de dybe toner fra urkraftens vibrerende trommelyd, når jeg tager dig med på trommerejsen under ceremonien.

Ceremoniel cacao er fyldt med antioxidanter og er en genvej til dit hjerte og din sjæl. Den balancerer dit nervesystem og åbner dine celler op for at modtage dyb healing og meditation, som jeg vil guide dig igennem – Smagen er ikke kun lækker, men også en portal til sjælens visdom.

Jeg bruger lækre æteriske olier fra doTerra, som er omhyggeligt udvalgt til at gøre smagsoplevelsen endnu bedre, i en hemmelig signatur mixture af min egen, du kun vil opdage ved at deltage.
Lad dig forføre af mødet med din indre urkraft og lad den feminine og maskuline energi, tage dig med på en rejse, til større balance gennem dyb, nærende healing og meditation og cacaoens forkælelse af dine sanser.

På denne ceremoni, vil din energi kalibreres i en dyb healing sammen med de største mestre, så du er klar til hvor ny tids energi, som vil åbne dig til dybere forståelse af dig selv, dine omgivelser og af dig selv i verdenen. Til sidst vil jeg trække kort og du vil modtage personlige og kanaliseret budskaber.

Helt praktisk:
Tag dit yndlings krus med dig, kom i dejligt afslappet tøj. Her vil være dækket op til dig med yogamåtte og andet vi skal bruge på dagen.

Pris: 555 kr.

Du tilmelder dig ved at klikke på Tilmeldingsknappen. Betaling med MobilePay eller betalingskort. Det er ikke muligt at deltage med en erstatningsklasse.

Du kan læse mere om mig på min hjemmeside: www.marianneteglgaard.com

Undervisningssted

Tolderen
Tolderlundsvej 7
Ørnbergs Plads
5000 Odense C
Stor sal

Praktisk information

Hold nr:
24216
Første møde:
8.06.24 kl. 13:00
Mødegange:
1
Lektioner:
5

Pris

Kursuspris
DKK 555,00
  • Lørdag 8.06.24 kl. 13:00 - 17:00

    Sted: Tolderen
    Tolderlundsvej 7

    Lokale: Stor sal

07_02_2023_marianne_300x300 portraet

Marianne Teglgaard